Πεζοπορία - Ποδηλασία - Αναρρίχηση

 

 

Φυσικές Διαδρομές στην Χερσόνησο Κασσάνδρας 

 

Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει και να γνωρίσει σε βάθος την χερσόνησο της Κασσάνδρας, αν δεν την περπατήσει, καθώς είναι προικισμένη με ένα εντυπωσιακό ανάγλυφο που δημιουργεί μοναδικά τοπία για πεζοπορία και περιπλάνηση.

Από Μάρτιο έως Μάιο και Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο, έχει ακόμα ένα σπουδαίο πλεονέκτημα, τον ήπιο καιρό, που ευνοούν τις πεζοπορίες στη φύση, κάνοντας τις διαδρομές ιδανικές για μια ανανεωτική εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Οι βόλτες στα αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, τους υδροβιότοπους, στις παραλίες, στις πλατείες, τα ταβερνάκια και στα μπαράκια δίνουν μια πολύ καλή εικόνα, όμως η ουσιαστική γνώση έρχεται με το περπάτημα και την πεζοπορία σε μέρη που η φύση διατηρείται αναλλοίωτη. Εκεί αισθάνεται κάποιος πως βλέπει, ζει, ανακαλύπτει την  Χερσόνησο της Κασσάνδρας, στα σημεία που δεν προσφέρονται απλόχερα με την πρώτη επίσκεψη, αλλά που απαιτούν την προσοχή του επισκέπτη και την πραγματική, αυθεντική κι επίμονη θέλησή του να βιώσει την πραγματική εικόνα του τόπου που επισκέπτεται γνωρίζοντας την αυθεντική ζωή των κατοίκων της και απολαμβάνοντας τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα της.

Η χερσόνησο της Κασσάνδρας είναι ένας παράδεισος και σας περιμένει να την ανακαλύψετε !!!!!!

 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

  

 

 peripatitikos tourismos photo small

ΠΗΓΗ: www.kassandra-guide.gr